Несподівано: Саакашвілі зник із готелю у Львові: не повернувся на ночівлю

Міхеїл Саакашвілі зник: серед ночі він виїхав у невідомому напрямку з готелю у Львові, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН. Ранок.

Ще звечора у фойє готелю, де Саакашвілі винаймав номер, було дуже людно: тут перебували охороці екс-очільника Одеської ОДА та його соратники. Пізніше усі вони різко вийшли на вулицю, де сіли до мікроавтобуса батальйону "Донбас" та інші автівки і поїхали у невідомому напрямку.

Кілька охоронців Саакашвілі лишились усередині та запевнили журналістів, що їхній шеф нікуди не збирається їхати та ночуватиме у номері. Проте згодом ж з ліфта зненацька вийшов і сам Саакашвілі й вийшов з готелю. Охоронці відповіли, що політик поїхав у справах.

Попри те, що за певний час мікроавтобус повернувся під готель, делегацію на чолі з Саакашвілі журналісти не побачили. Працівники готелю також зауважують, що політик не повертався.

Нагадаємо, 10 вересня позбавленому українського громадянства екс-голові Одеської ОДА Міхеїлу Саакашвілі вдалося перетнути польсько-український кордон в пункті пропуску "Шегині".

Його прихильники прорвали оточення українських силовиків. Вони взяли в щільне кільце політика, а також супроводжували його, депутатів і громадських діячів, і буквально "внесли" їх на територію України.

За даними члена колегії МВС Антона Геращенка, Саакашвілі супроводжували народні депутати Юлія Тимошенко, Сергій Власенко, Юрій Дерев'янко, Павло Костенко, Дмитро Добродомов, а також колишній глава СБУ Валентин Наливайченко.

Поліція Львівської області відкрила кримінальне провадження за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...