Несподівано: У Росії назвали Україну союзником у війні з США

Росіяни все ще розраховують, що Україна повернеться під "протекторат" Москви.

Ілюстрація: 12millionov.com

Російський військовий експерт Костянтин Сівков вважає, що Україна реально може допомогти Росії в разі війни проти США. Таку несподівану думку він висловив у своїй статті в журналі "Військово-промисловий кур'єр", повідомляють Патріоти України.

"Близькі в етнокультурному відношенні з російським населенням, що говорять з ним однією мовою, вони будуть незамінні при веденні спеціальних дій з попереднім потайним розгортанням" - заявляє експерт.

Варто відмітити, що Костянтин Сівков - доктор військових наук, член-кореспондент Російської академії ракетних і артилерійських наук, капітан першого рангу.

На думку Сівкова, "сценарій війни НАТО з Росією вже реалізується", але крім НАТО Росії також загрожують зі Сходу. "Китай і Японія введуть війська до Східного Сибіру, на Сахалін і Курили" в разі успіху США і їх союзників. Мабуть тому російський експерт придумав використовувати в якості союзників українців.

Серед інших ідей Сівкова - створення надпотужних боєголовок, здатних "ініціювати на території США катастрофічні геофізичні процеси, наприклад, виверження супервулкану Йеллоустоун".

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...