Несподіваний поворот: "Самопоміч" виступила проти розпуску Верховної Ради

Депутат від "Самопомочі" Анна Романова: "Дострокові вибори - це не кращий варіант виходу з кризи, що склалася".

Анна Романова. Фото: www.youtube.com.

Фракція "Самопоміч" не вважає, що дострокові вибори - це найкращий варіант виходу з кризи, що склалася. Про це розповіла народний депутат від "Самопомочі" Анна Романова, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"В умовах чинного виборчого законодавства, яке привело олігархів до парламенту, перевибори нічого не дадуть. Потрібно прибирати закриті партійні списки", - зазначила Романова. За її словами, "Самопоміч" пішла в конструктивну опозицію, тому що не хоче брати участь в змові олігархів.

"Потрібно бути собою. Ми начебто були в коаліції, але в той же час постійно критикували її. Наші дії відрізнялися від дії наших так званих партнерів. Тепер просто можна називати речі своїми іменами", - підсумувала Романова. Нагадаємо, фракція "Самопоміч" вийшла з коаліції.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...