Несподіваний розворот? Кандидат в президенти Франції назвав Росію небезпечною

Франсуа Фійон наголосив, що Росія є країною з "політичним режимом, який не збігається з західною демократією".

Франсуа Фійон. Фото:http://novynarnia.com/

Кандидат в президенти Франції Франсуа Фійон заявив, що Росія є "небезпечною", цим самим демонструючи розворот у своїй політиці щодо Росії після зустрічі його суперниці Ле Пен з Путіним. Про це пише Bloomberg, зазначають Патріоти України.

Росія є країною з "політичним режимом, який не збігається з західною демократією", сказав Фійон на прес-конференції в Парижі.

"Це небезпечна країна, і ми повинні ретельно розглянути, яку стратегію застосовувати щодо неї", - підкреслив він.

Bloomberg нагадав, як ще в січні, напередодні зустрічі з Меркель, французький політик говорив, що "наївно" думати, що Росію можна "поставити на коліна" економічними санкціями. Фійон також називав Росію "великою нацією".

Слід зазначити, що Фійон представляє французьких консерваторів із партії "Республіканці", які виступають за посилення співпраці з Росією, в тому числі по Сирії. Він неодноразово критикував президента Франсуа Олланда за його жорстку позицію щодо Росії.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....