Невиправні: росіяни визначилися з наступником Путіна

Серед запропонованих в опитуванні чотирьох кандидатур найбільшу підтримку отримав...головний російський дипломат Лавров.

Хто стане президентом після Путіна. Ілюстрація:argumentua.com

Відповідно до одного з опитувань, яке проводилося в соціальних мережах щодо кандидатури наступного президента Росії, якщо Володимир Путін не братиме участь у виборах, величезну підтримку отримав глава МЗС РФ Сергій Лавров. Про це в Twitter пише журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, повідомляють Патріоти України.

Варто відзначити, що в опитуванні взяли участь трохи більше 3 тис. чоловік. Лавров посів перше місце серед чотирьох кандидатур, отримавши при цьому підтримку 43% учасників голосування.

Крім нього були виставлені кандидатури міністра оборони РФ Сергія Шойгу, глави адміністрації Путіна Сергія Іванова і прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...