Невже буде діло? Антикорупційна прокуратура затребувала у ГПУ справи щодо олігархів і чекає відповіді Луценка (відео)

Заяви Генпрокурора про готовність віддати до антикорупційної прокуратури матеріали будь-якої справи, вселяють оптимізм, пояснює Назар Холодницький.

Коломойський і Пінчук. Ілюстрація:ipress.ua

Спеціалізована антикорупційна прокуратуру затребувала у генерального прокурора ознайомитися з матеріалами двох справ щодо Віктора Пінчука та Ігоря Коломойського. Про це в інтерв’ю Громадському розповів керівник спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, інформують Патріоти України.

"Вже дві справи я затребував, чекаю поки їх нам направлять. Це справи, які стосуються двох олігархів – Пінчука і Коломойського. Я підписав запит, зараз чекаю рішення генерального прокурора, щоб дати нам можливість ознайомитися з цією справою і вирішити питання про необхідність її передачі до НАБУ", – сказав Холодницький.

Він додав, що заяви генпрокурора Юрія Луценка про готовність віддати до антикорупційної прокуратури матеріали будь-якої справи, вселяють оптимізм.

"Він (Луценко – ред.) сказав зразу з порогу: Я вам віддам будь-яку справу, яку ви затребуєте при одній умові, якщо ви її вже забираєте собі, то вже назад не вертаєте. Це абсолютно справедливо і чесно, я вважаю. В мене це дуже вселило оптимізм", – сказав Холодницький.

Особливий план: Ізраїль запропонував розділити контроль над сектором Гази з низкою арабських країн, - NYT

субота, 4 травень 2024, 21:27

Високопоставлені чиновники офісу прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу непублічно запропонували розділити контроль над територією Гази з альянсом арабських країн, включаючи Єгипет, Саудівську Аравію, ОАЕ та США. Про це повідомляє The New York Ti...

Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...