Незабутні враження для працівників дипкорпусу Росії гарантовані": У Києві біля посольства окупанта активісти покажуть кліп "Бандера-2"

​Акція буде присвячена третій річниці незаконної анексії Криму.

Посольство РФ у Києві. Фото:http://korrespondent.net/

Біля російського посольства у Києві відбудеться акція-перформанс. Вона буде присвячена третій річниці незаконної анексії Криму. Про це пишуть Крим.Реалії, інформують Патріоти України.

26 лютого в акції планують взяти участь колишній політичний в'язень радянських таборів Степан Хмара, координатор кримського Євромайдану Андрій Щекун, учасник всеукраїнського форуму "Українська альтернатива" Микола Голомша , автор-виконавець Сергій Файфура та співак Іво Бобул.

Представник організаторів Мирослав Котвицький розповів, що у рамках акції, яка покликана показати, як "окупація Криму впливає на культурний і мовний простір в Україні", відбудеться презентація кліпу Сергія Файфури "Бандера-2".

"Незабутні враження для працівників дипкорпусу Росії гарантовані", – зазначають організатори акції.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...