Ні дня без подарунків: У Конгресі США анонсували нові санкції для Путіна

Санкції, введені наостанок Бараком Обамою, стали стимулюючим фактором для американських конгресменів - як демократів, так і республіканців, які обіцяють новий пакет санкцій.

В.Путін. Фото: DT.ua.

Член палати представників від демократів Адам Шифф заявив, що конгресмени і Республіканської, і Демократичної партій виступають за введення нових санкцій проти Росії, інформують Патріоти України з посиланням на The Hill.

"Ми вважаємо, що треба зробити ще більше. Чесно кажучи, не думаю, що вже вжиті заходи можуть надавати достатній стримувальний ефект", - сказав він.

Шифф наголосив, що сенатори Джон Маккейн і Ліндсі Грем об'єднаються для отримання потужнішого пакету санкцій.

Він також висловив упевненість, що від конгресу можна очікувати "ще рішучіших дій", якщо Дональд Трамп, ставши президентом США, спробує скасувати санкції, введені своїм попередником Бараком Обамою.

Нагадаємо, Патріоти України повідомляли, що адміністрація президента США Барака Обами ввела нові санкції проти дев'яти російських установ, підприємств та фізичних осіб, серед яких ГРУ і ФСБ, за "втручання у вибори" і "тиск на американських дипломатів", що працюють в Росії. Також США закрили російським дипломатам доступ до двох житлових комплексів - так званих заміських "дач" постпредства РФ у Нью-Йорку і посольства РФ у Вашингтоні. Крім цього, персонами нон-грата оголошено 35 російських дипломатів.

Сі Цзіньпін заявив, що має намір працювати з Францією для "вирішення української кризи"

неділя, 5 травень 2024, 20:41

КНР має намір працювати з Францією та всім міжнародним співтовариством над пошуком шляхів "вирішення української кризи". Про це у своїй колонці для Le Figaro заявив лідер Китаю Сі Цзіньпін, передають Патріоти України. Як відомо, лідер Піднебесної прибу...

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...