Нічого особистого, тільки бізнес: Екс-регіонал в обіймах з екс-сепаратистом похвалилися знімком в мережі (фото)

Екс-нардеп Олексій Журавко засвітився з першим ватажком "ЛНР" Валерієм Болотовим

Перший ватажок "ЛНР" засвітився в обіймах херсонського екс-нардепа в супермаркеті. Фото: Фейсбук.

На своїй сторінці у Фейсбуці Журавко написав, що зустрів Болотова в одному з супермаркетів та розмістив фото, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Донбас.

При цьому він не зазначив, у якому місті та у якій країні відбулася зустріч.

На фото Журавко обійняв Болотова, а на задньому плані видно назву кінотеатра KinoStas. Зазначимо, що така мережа кінотеатрів з саме таким логотипом існує у великих містах на Росії.

"Взяв і підійшов, познайомився з "головним сепаратистом" і трохи поспілкувався з ним про життя, про те, що насправді відбувається в Україні. Потім взяв у нього коротке інтерв'ю. Я як українець не помітив нічого "такого", щоб свідчило про сепаратизм. Він говорив мені чесно і відверто про те, що, так звані "зарубіжні партнери", які захопили Україну, насправді - Христопродавці, американські посібники, які тероризують власний народ і руйнують слов'янський світ.
Я не хочу співати хвалебні оди Валерію, але побачив у ньому відкритість, чесність, а найголовніше - те, що він хоче миру", - написав Журавко.

Зазначимо, що Журавко був народним депутатом від Партії регіонів у п'ятому та шостому скликанні парламенту.

У 2012 році брав участь у виборах народний депутатів України по одномандатному виборчому округу №186 (Херсонська область) як кандидат від Партії регіонів. Посів друге місце. Депутатом не обраний.

Вирізняється проросійськими поглядами про події на Донбасі та виступає "експертом" на числених пропагандистських ЗМІ.

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...