"Окупував" м'ясний відділ: У супермаркеті Києва спіймали кота, який зібрався поласувати смачним товаром (фото)

"Евакуацією" тварини займалася група з п'яти чоловік.

Ілюстрація:gazeta.ua

В одному з супермаркетів Києва команда порятунку тварин "полювала" за котом, який оселився в м'ясному відділі і не хотів добровільно залишати насиджене місце. Про це повідомляється на сторінці команди в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Командою порятунку тварин в одній з філій мережі продуктових магазинів виконаний вилов лиходія, який несанкціоновано проник і оселився там за морозильною установкою, і намагався дегустувати провіант", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що "евакуацією" тварини займалася група з п'яти чоловік.

"Дуже сподіваємося, що рецидиву у сірого прекрасного волелюбного кота в іншому магазині не станеться, тому що не всі представники торгівлі такі добрі, щоб гуманно реагувати на подібні наміри щодо їх асортименту", - додали рятувальники.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...