Нічим годувати: В'єтнамська влада вирішила відпустити заарештованих з в'язниць

​За два роки 20 тисяч в'язнів отримають амністію, щоб дати можливість країні заощадити близько дев'яти мільйонів доларів на рік.

У В'єтнамі арештантів  випустять з тюрем в цілях економії. Фото: ВВС.

У В'єтнамі влада вирішила випустити в найближчі два роки 20 тисяч ув'язнених з в'язниць країни з метою заощадження бюджетних коштів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомляється, що випущені на свободу можуть бути тільки ті, хто скоїв нетяжкі злочини, а також ті, хто вже відсидів більше половини терміну. Кожні три місяці влада буде звільняти по одній партії ув'язнених. На кожного ув'язненого в країні витрачається близько 440 доларів в рік. Випустивши частину ув'язнених з в'язниць, влада має намір заощадити близько дев'яти мільйонів доларів на рік.

За інформацією в'єтнамського порталу Tuoi Tre News, випущені на свободу арештанти матимуть ті ж права, що і звичайні громадяни країни, проте деякі з них будуть поставлені під особливий контроль місцевої влади.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...