Посиніла, серцебиття зупинилося: Лікар з України врятувала у В'єтнамі 4-річну дівчинку (фото)

Інцидент стався в одному з в'єтнамських готелів.

Дівчинка зі своїми рятівниками Фото:Facebook

У В'єтнамі український лікар врятувала життя 4-річної дівчинки, яка тонула. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла Вікторія Лямець, яка також допомагала медпрацівникові, зазначають Патріоти України.

За її словами, один із чоловіків (теж українець) зауважив, що дівчинка лежить у воді спиною догори.

"Дівчинка вже не дихала й серцебиття зупинилося. Уся посиніла. І почала набрякати. Персонал готелю запанікував. Ніхто з них не знав, що робити. Хтось кинувся викликати швидку. Хоча час йшов на секунди. Мама дівчинки просто втратила дар мови та сповзла в повному розумінні на підлогу. Її охопив параліч. Усе нагадувало поганий сон. На щастя, у нашій групі виявилася лікар-анестезіолог Yana Danylych Ужгород", - розповіла українка.

За її словами, лікар спрацювала дуже професійно. "5 хвилин ішла боротьба за життя. Яна намагалася відновити роботу серця. І їй це вдалося! Дівчинка почала дихати. І на очах у здивованих в'єтнамців буквально повернулася до життя! Мама - в'єтнамка - не могла повірити своїм очам!" - написала очевидиця.

Допис викликав захоплення серед користувачів мережі.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...