"А пил бы Трамп мочегонное, то и пять раз встретились у туалета": У мережі висміяли російського пропагандиста, який похвалився трьома зустрічами Путіна з президентом США у В'єтнамі (відео)

Як відомо, повноцінних переговорів на полях саміту АТЕС у В'єтнамі американський та російський лідери не проводили.

Трамп і Путін у В'єтнамі. Фото:скрін відео

У мережі висміяли сюжет пропагандистського каналу "Росія-24" про те, що президент РФ Володимир Путін і президент США Дональд Трамп нібито провели три зустрічі в Дананзі (В'єтнам) за один день. Відповідний ролик у своєму Twitter розмістив журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

Варто відзначити, що насправді повноцінних переговорів на полях саміту Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС) у В'єтнамі Путін і Трамп не проводили. Так, відбулася лише короткочасна зустріч, і саме вона стала приводом для спекуляцій російських пропагандистів.

"Принц взглянул на меня три раза, улыбнулся один раз... Десять знаков внимания!", "Вьетнам маленький,все время сталкиваются в коридорах", "Трамп, наверное, думает: "Б**ь, куда не пойду, там эта рожа меня караулит… Что за х*рня!", "А хуйло такой и говорит. -Трумпушка,мил человек,пойми ты,нужно больше санкций. Нам без них с колен никак не подняться", "Это, Дмитрий, не встреча. Это называется "случайно столкнуться". И, как видно, без помощи переводчика Путин не в состоянии даже перекинуться парой слов с президентом США", "А пил бы Трамп мочегонное ,то и пять раз встретились у туалета..." – коментують ролик в мережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...