Ніякого відступу: Росія все більше занурюється у війну в Сирії, - Washington Post

Кремль готує більш масштабну операцію в Сирії за підтримки Асада і для цього перекидає найсучасніше озброєння, зовсім не плануючи поступитися військам антиасадівської коаліції.

Росія все більше занурюється у війну в Сирії. Фото: svpressa.ru.

Росія все більше занурюється в війну в Сирії і несе вже втрати в техніці. У той час, як Путін демонстративно оголосив про виведення військ з Сирії і що російська армія нібито завершила свою місію, події показують, що вивід був незначним або його не було взагалі. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У той же час Кремль зазнає втрат не тільки в живій силі, але і техніці. Останні події показали, що у противника з'явилися засоби ППО, та й Кремль почав проводити більш масовані операції з підтримки своїх військ і військ Асада. На думку аналітиків, Кремль готує більш масштабну операцію в Сирії за підтримки Асада і для цього перекидає найсучасніше озброєння, зовсім не збираючись поступитися військам антіасадівської коаліції.

Таким чином Росія все більше занурюється у велику війну в Сирії і надовго. Однак основне завдання Кремля полягає в тому, щоб повернутися за стіл переговорів з США рівноправним партнером і в той же час зберегти режим Асада. Тому контингент російських військ в Сирії не буде значно збільшуватися, а збережеться в тій кількості, щоб надавати підтримку Асаду напередодні переговорів.

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...

Відправився на горішній суд відповідати за свої злочини: У Бердянську знищили організатора окупаційних катівень - ГУР

неділя, 5 травень 2024, 21:15

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу. . Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 у тимчасово окупованому ...