Нікуди не втікав: Труханов з'явився перед побитими в Одесі активістами, - Боровик

"Зараз він повернувся, стояв, посміхався, навпроти нього стояли люди з порваним українським прапором, яких побили уночі", - зазначив заступник Саакашвілі.

Геннадій Труханов. Фото:www.048.ua

В.о. заступника голови Одеської ОДА Саша Боровик заявив, що мер міста Геннадій Труханов повернувся до Одеси. На цьому Боровик наголосив в ефірі Еспресо.TV, інформують Патріоти України.

Він розповів, що мер з'явився на Думській площі після 12 години. "Зараз він повернувся, стояв, посміхався, навпроти нього стояли люди з порваним українським прапором, яких побили уночі", - зазначив Боровик.

В Одеській мерії також спростували інформацію про те, що мер міста Геннадій Труханов полетів за кордон.

Як вже повідомлялося, сьогодні вранці в Одесі невідомі розгромили табір противників мера міста Геннадія Труханова і побили активістів.

Тоді ж Саша Боровик написав на своїй сторінці у Facebook, що напередодні розгону "антитруханівського майдану", мер скасував призначену сесію міськради і полетів за кордон.

Росіяни намагаються обійти Часів Яр околицями й ведуть активний вогонь з артилерії та мінометів: У ЗСУ розповіли про ситуацію

середа, 1 травень 2024, 9:40

На околицях міста Часів Яр на Донеччині були спроби та намагання ворога взяти його в облогу. Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомив речник Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. З...

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг:: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 1 травня

середа, 1 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.05.24 орієнтовно склали: