"Тітушки" від влади: В Одесі побили активістів, які мітингували проти Труханова (фото)

Під час нападу на активістів і їх побиття на розі площі знаходився лідер одеських антимайданівців Євген Рєзвушкін.

В Одесі "тітушки" розгромили антитрухановський Майдан. Фото: Facebook

В Одесі вранці у вівторок приблизно о 4 ранку група невідомих розгромила на Думській площі біля мерії табір противників мера Одеси Геннадія Труханова, який нещодавно став фігурантом великого офшорного скандалу. Про це в Facebook повідомляє місцевий журналіст Михайло Голубєв і публікує світлини з місця події, передають Патріоти України.

"Все произошло примерно в 04-00 - 04-30. На ‪‎Антитрухановский Майдан приехали погромщики-титушки, вооруженные битами, и т.д. Их было примерно 25-30 человек.

Майдановцев было человек 20, включая спящих. Многих людей побили, забрызгали баллончиками, лагерь разгромили весь. Полиция приехала примерно минут через 15 после начала нападения", - розповідає журналіст.

За його словами, при побитті на розі площі знаходився лідер антимайданівців Євген Рєзвушкін, говорив по рації.

"C ним была женщина. Один из майдановцев узнал Резвушкина сразу. Другой видел его, но впервые в жизни, узнал позднее по показанному ему кем-то фото в телефоне, что это Резвушкин. Активисты подозревают, что он координировал нападение. При появлении полиции Резвушкин сразу скрылся в пер. Чайковского", - зазначає Голубєв.

За його словами, двох тітушок майданівці спіймали і передали поліції. Також один з поліцейських невпевнено повідомив, що затримано приблизно чоловік п'ять.

"Смертельного, совсем тяжелых травм вроде слова богу нет, а приятного мало. Не удивлюсь, если последуют сегодня же дальнейшие попытки разгона в другом формате", - додав він.

У свою чергу активіст Сергій Гуцалюк, який виступає на боці противників Труханова, опублікував в Facebook свої фото з розгромленого Майдану, де, зокрема, зображений поранений активіст.

"Тільки що відбувся бандитський напад на табір протестувальників під одеською мерією. Люди побиті, майно знищено. Частину нападників поліція і активісти затримали. Труханов, ти покидьок і вбивця", - зазначив він.

Він також показав фото з доказами, на його думку, причетності до погрому Майдану мерії.

"Ось цей КаМАЗ належить КП Міськзелентрест, його завчасно підігнали і почали завантажувати, знищено майно майданівців. Слава Богу, хлопці змогли його залишити на місці. Ось прямий доказ причетності мерії до побиття людей. Зараз йдуть слідчо-оперативні дії поліцейських. Люди стягуються на Думську", - зазначив він.

Ще одна активіста з Одеси Алевтина Короткая написала про напад наступне: "Подробности нападения на Антитрухановский майдан. В 3.55 утра подъехал микроавтобус, которому был был открыт шлагбаум, из которого вышли люди, вооруженные палками с металлическими наконечниками, типа булавы, с цепями и начали крушить лагерь, срывать плакаты, выбрасывать все через забор, поливать бензином, брызгать газом. Координировал действия по рации Резвушкин. Его увидели и сразу узнали. Потом подъехали пожарники, скорая и полиция. Наши люди от госпитализации отказались. В эту ночь веб-камера, которая на Думской была отключена. Трухановские бандиты в лице псевдо-патриотов отрабатывают свое бабло, которое трухановская банда им платит."

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...