Нова "зрада"?: У Парасюка знайшовся дорогий офіс і нерозмитнені автівки (фото)

Офіс "Штабу блокади торгівлі з окупантами" розташований в новому приміщенні бізнес-центру, що у центрі Львова.

Дорогий офіс  Володимира Парасюка у Львові. Фото: rozgolos.info.

Журналісти виявили у народного депутата Володимира Парасюка "цікаву нерухомість". Про це пише журналіст Андрій Дзіндзя, передають Патріоти України.

"Якщо вірити доповненням від 6 квітня, нардеп із вересня минулого року орендує у ПП "Майя" чимале офісне приміщення - 250 м2 - в Шевченківському районі Львова. Ціни на оренду комерційної нерухомості тут варіюються від 100 - до 800 грн за м2", - йдеться в публікації.

Так, зазначається, що за офісні приміщення приблизно такої ж площі орендодавці просять від 27 до 45 тисяч гривень на місяць. Причому офіс народного депутата розташований у новому, тільки в 2015 році відкритому, бізнес-центрі "Легенда-Клас".

"Знайти офісне приміщення нардепа виявилося зовсім неважко. Прямо на фасаді бізнес-центру висить охайна табличка "Штаб блокади торгівлі з окупантами". На подвір'ї - кілька припаркованих автомобілів. Через скло однієї з них можна розгледіти пропуск у ПП "Майя", виписаний на ім'я Володимира Парасюка", - пише журналіст.

І продовжує: "Особливу увагу привертає броньований фольцваген, на передовій таке авто однозначно знадобилося б. Ось тільки vin-код машини говорить, що насправді перед нами ніякий не фольцваген, і взагалі не легковик, а габаритний причіп а-ля трейлер від Lecitrailer SA".

Журналіст припускає, що машина стала причепом, щоб не проходити процедуру розмитнення. "Поблизу видно, що машина була перефарбована з білої в чорну", - пише Дзіндзя.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...