Нові американські санкції вдарять по "грошах Путіна", - Reuters

Про введення додаткових санкцій може бути оголошено вже до кінця тижня.

В.Путін. Фото: РИА Новости.

США введуть «болючі» санкції проти Росії і президента Володимира Путіна після того, як російські хакери нібито втрутилися в вибори президента країни. Про це в Латвії повідомив сенатор США від республіканців Ліндсі Грем, передають Патріоти України з посиланням на Reuters.

«Ви побачите, що Конгрес розслідує втручання Росії в наші вибори і будуть прийняті санкції, які боляче вдарять як по Росії, так і особисто по Путіну», - заявив він.

За даними The Washington Post, про введення додаткових санкцій може бути оголошено до кінця тижня. Санкції будуть носити економічний характер, повідомили співрозмовники видання.

Президент США Барак Обама раніше пообіцяв відповісти Росії на її дії під час президентських виборів в країні, мова, зокрема, йшла про кібератаки на сервери Демократичної партії. Після цього Путін під час телефонної розмови дав «чітку відповідь» на припущення про втручання Москви в вибори.

На початку жовтня американські спецслужби офіційно звинуватили Кремль у спробі вплинути на результат виборів США. Російська влада заперечували свій зв'язок з атаками.

Влітку 2016 року хакери неодноразово намагалися зламати сервери американських партій. Експерти вказували, що за ними стояли угруповання Cozy Bear і Fancy Bear, їх пов'язують з російською владою і розвідкою.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...