Новопризначений антикорупційний прокурор Холодницький розповів, що планує встигнути до Нового року

У першочергових планах якнайшвидше укомплектування спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Назар Холодницький. Фото:lb.ua

Новопризначений антикорупційний прокурор Назар Холодницький планує запустити роботу Національного антикорупційного бюро шляхом якнайшвидшого укомплектування Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Першочергові плани - це, безумовно, організація роботи. Є відповідальність перед громадськістю, громадянами, перед державою. У нас завдання - запустити роботу Антикорупційного бюро і змусити його працювати, домогтися тих результатів, яких від нас чекає суспільство", - сказав Холодницький.

Він зазначив, що призначення голови Антикорупційної прокуратури є тільки початком боротьби з корупцією, і його призначення буде оцінюватися реальними результатами роботи. Крім того, новий антикорупційний прокурор заявив, що готовий до "чорного піару", який "випливе" після його призначення.

"Я так розумію, що після цього призначення треба очікувати про себе якийсь компромат новий, якийсь бруд буде... Переживемо", - додав Холодницький.

Він також сказав, що вже у вівторок відбудеться засідання комісії, на якому розглядатиметься питання про призначення заступників антикорупційного прокурора.

"Я буду просити, щоб у нас якомога швидше були кандидати на інші посади, далі буде укомплектований штат. Самі розумієте, що конкурс на рядові посади буде проходити швидше", - сказав чиновник.

"Виступаю за відкриття цієї дискусії": Макрон запропонував ідею використання французьких ядерних боєголовок для захисту ЄС від Росії

неділя, 28 квітень 2024, 16:53

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що готовий обговорити використання французьких ядерних боєголовок для захисту Європи від загроз з боку Росії. Про це повідомляє Politico, передають Патріоти України. "Я виступаю за відкриття цієї дискусії, яка...

"Ворог має тактичні успіхи": Сирський підтвердив втрату трьох сіл поблизу Авдіївки

неділя, 28 квітень 2024, 16:29

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський визнав, що ситуація на фронті загострилась. Детальніше про події на передовій він розповів у своєму Telegram, передають Патріоти України. За словами головкома, намагаючись захопити стратегічну ініціативу...