Новий рік на Донбасі російські найманці розпочали з інтенсивного обстрілу прес-центр АТО (відео)

Бойовики 42 рази гатили у бік українців, застосовували міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети

У перший день 2016 року бойовики з самопроголошених республік" 42 рази порушували режим тиші в зоні АТО. Про це на сторінці в Facebook повідомив прес-центр АТО.

Ввечері біля Маріуполя, бойовики прицільно обстріляли зі стрілецької зброї позиції українських військових в районі Сартани. З великокаліберних кулеметів били в Широкіно.

Північніше Горлівки, бойовики обстрілювали українських військовослужбовців, які несуть службу в районі Зайцево з мінометів калібру 82-мм і стрілецької зброї. На цій же ділянці фронту, терористи обстрілювали з гранатометів опорні пункти близько Новгородського, з великокаліберних кулеметів – близько Артемового.

Близько Світлодарська під вогнем ворожих гранатометів і стрілецької зброї виявилося Луганське. Ще східніше бойовики з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по українських позиціях поруч з Троїцьким.

Не припиняються обстріл підрозділів сил АТО близько тимчасово окупованого Донецька. Зокрема, підконтрольні Росії бандформування зі стрілецької зброї і гранатометів б'ють по Пісках, Опитному і південніше Авдіївки.

Після півночі бойовики вже двічі застосовували зброю проти українських воїнів. А з 18:00 1 січня зафіксовано 20 таких випадків.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...