Новин мало, але вони дуже важливі, - політолог Олег Пономар

Президент США, слідом за Кубою, налагоджує співпрацю з ще однією прорадянською країною - Барак Обама вирушив з візитом до В'єтнаму.

Барак Обама прилетів зміцнювати в'єтнамський плацдарм. Фото: Reuters.

На календарі понеділок, і починається останній тиждень весни. Новин сьогодні мало, але вони становлять великий інтерес. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці пише політолог Олег Пономар, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За його словами, головна новина прийшла з Сполучених Штатів. Президент Обама вирушив до В'єтнаму, який довгий час вважався прорадянською державою, однак зараз зробив маневр в сторону Штатів, і це черговий ніж в спину.

Скоро В'єтнам стане військовим союзником США, і Обама сьогодні буде обговорювати питання, пов'язане з поставками зброї в цю країну. Зброя необхідна В'єтнаму для стримування Китаю. Крім цього, Обама буде обговорювати і торгове співробітництво.

Ще одна новина прийшла з Сирії - антіасадівська опозиція більше не має наміру брати участь в переговорах, і хмари над режимом Асада згущуються.

Подія в Україні - сьогодні до Києва приїде глава митниці США, і буде підписано угоду про співпрацю митних відомств України та Штатів

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:47

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали: