"Новина, що Україна хотіла збити літак Путіна, була "гарячим пиріжком", не було коли перевіряти", - пропагандистка Кремля

Ведуча програми "Время" Катерина Андрєєва вважає, що такі новини необхідно випускати, не витрачаючи часу на підтвердження.

Андрєєва розповіла, чому в ефір треба було видати новину про спробу збити Boeing Путіна. Фото: соцмережі.

"Первый канал" мав видати в ефір новину про намір України збити літак президента Росії Володимира Путіна, не витрачаючи часу на перевірку її достовірності. Про це в інтерв'ю сказала ведуча програми "Время" Катерина Андрєєва, передають Патріоти України.

"Ми ж новини! Я працюю у прямому ефірі, раптом виходить "блискавка". І ти змушений реагувати на це. Повідомляти: за повідомленнями джерела – та-та-та. Ми ось це видаємо. Просто нема коли перевірити. Якщо ми не скажемо, а це виявиться правдою, буде варіант, що ми пропустили цю новину", – заявила телепропагандистка. За її словами, "новина, що хтось хотів збити Boeing президента, – це такий гарячий пиріжок".

Нагадаємо, що сама пропагандистка звинуватила російські ЗМІ у зайвій агресивності.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...