"Никаких сомнений - это дело рук путинских отморозков. Давайте вспомним факты", - експерт про катастрофу "Боїнга" на Донбасі

Олег Коршунов: "Від ідіотів, що сидять за пультами російських зенітних комплексів, захисту немає".

Олег Коршунов. Фото: glavred.info.

У загибелі малайзійського Boeing-777, що виконував рейс MH17 і збитого в липні 2014 го у небі над Донбасом, де загинули 298 мирних людей, винні російські військові. Про це заслужений штурман-випробувач СРСР Олег Коршунов розповів у чаті на сайті "Главред", передають Патріоти України.

"Ніяких сумнівів - це справа рук путінських відморозків. Давайте згадаємо факти. Не встигли уламки літака впасти на землю, як терористи радісно заволали про те, що їм вдалося збити черговий український Ан-26. Тут же цю новину підхопили всі російські ЗМІ. А коли з'ясувалося, що насправді це пасажирський лайнер, настала незручна пауза", - нагадав експерт з питань авіації.

"Але мовчання тривало недовго. Щоб перекласти відповідальність з хворої голови на здорову, кремлівські пустобріхи обрушилися з нібито неспростовними доказами того, що літак був збитий українською стороною", - продовжує експерт.

"Коли цей номер не пройшов, стали переконувати світову спільноту в тому, що Україна все одно винна, оскільки не закрила повітряний простір для польотів цивільної авіації в зоні АТО", - заслужений штурман-випробувач СРСР.

Він упевнений, що звинувачення на адресу України були абсолютно надуманими, оскільки, "питання регулювання статусу верхнього повітряного простору в різних регіонах Європи вирішуються в Євроконтролі (організація, що виконує функції регулятора в рамках проекту" Єдине небо Європи ")".

"Від ідіотів, що сидять за пультами російських зенітних комплексів, захисту немає, тому, якщо слідувати логіці "кремлівських мудреців", повітряний простір треба закривати всюди, де навіть гіпотетично можуть бути присутніми російські збройні сили", - резюмував Олег Коршунов.

Через антисемітські гасла: Кандидатку в президенти США затримали під час пропалестинської акції

неділя, 28 квітень 2024, 20:28

Під час студентських демонстрацій в американських кампусах проти війни в Секторі Гази поліція затримала сотні людей. Серед них – кандидатка у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Прессекретар Джилл...

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...