"Обама був з Росією занадто м'який": Дональд Трамп особисто висловився з приводу анексії Криму

Президент США Дональд Трамп нагадав, що Росія анексувала Крим під час президентства Барака Обами.

Дональд Трамп. Фото: ВВС.

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп звинуватив екс-президента Барака Обаму тому, що він допустив анексію Криму. Про це він заявив на своїй сторінці в twitter, передають Патріоти України.

"Крим був завойований Росією в період адміністрації Обами. Обама був занадто м'який з Росією?", - заявив Трамп.

Він також зазначив, що заяви про зв'язки його адміністрації зі спецслужбами Російської Федерації є лише спробою прикрити численні помилки, допущені Хіларі Клінтон в ході своєї виборчої компанії. "Безглузді заяви про зв'язки з Росією не мають сенсу", - свідчить заява президента США.

При цьому він зазначив, що подібний "компромат" представникам американської преси могли передати співробітники спецслужб. "Точно так само, як у Росії", - додав Дональд Трамп.

Нагадаємо, прес-секретар Білого дому Шон Спайсер повідомив, що президент США Дональд Трамп очікує, що РФ займеться деэскалацией в Україні і поверне Крим.

У МЗС Російської Федерації, коментуючи заяву Шона Спайсера заявили, що вважають півострів своїм і повертати його вони не планують.

Також, згідно з інформацією The New York Times, члени виборчого штабу Дональда Трампа і його помічники неодноразово контактували з високопоставленими представниками російської розвідки в рік виборів.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...