Обійдемося без Кремля: Опозиція в Сирії відмовилася від конституції, запропонованої Росією

Член делегації Сирії на переговорах в Казахстані Яхью аль-Аріді наголосив, що єдиний, хто має право писати конституцію Сирії - це сирійський народ.

Представники сирійської опозиції. Фото:From-ua.com

Сирійська опозиція відмовилася від проекту конституції країни, яку запропонувала Росія під час міжсирійських переговорів у Казахстані. Про це заявив член делегації Сирії на переговорах Яхью аль-Аріді, передають Патріоти України з посиланням на Bloomberg.

За його словами, єдиний, хто має право писати конституцію Сирії - це сирійський народ. "Написана іншою країною конституція не буде працювати", - резюмував аль-Аріді.

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...