Обізваний "дебілом" Лещенко не знайшовся, чим пояснити викидони своєї нареченої - "тупої курки" (відео)

Анастасія Топольська вляпалася в черговий скандал, в якому не пошкодувала і зусилля свого коханого.

А.Топольська та С.Лещенко. Фото: INTERMARIUM.

Народний депутат Сергій Лещенко не захотів коментувати критику його коханої діджея Анастасії Топольської на адресу законопроекту, за який в тому числі голосував і сам нардеп. Від запитання кореспондента ТСН Лещенко просто втік, передають Патріоти України.

"Там достатньо прочитати на Facebook – вже все там сказано", - сказав Лещенко і повернувся до журналістів спиною.

Обурювалася Топольська встановленою народними депутатами квотою на українські пісні в музичних радіопрограмах і радіопередачах, через що вона нібито втрачає роботу на одній з радіостанцій.

Ді-джей на своїй сторінці соцмережі обізвала депутатів "дебілами", а в коментарях ще їх прокляла "з їхніми українськими квотами та сімейними цінностями".

Згодом Топольська вибачилася за свою реакцію та іронічно назвала себе "тупою куркою".

"Намагаються підготувати плацдарм": Експерт з військової контррозвідки пояснив, для чого РФ знищує Одесу

четвер, 2 травень 2024, 17:50

Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула зазначив, що росіяни б'ють по Одесі ракетами для того, щоб одесити залишили місто. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. ...

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...