Обман і маніпуляція: У "Самопомочі" прокоментували заяву Цеголка про пропозицію Садовому очолити Кабмін

Лідер фракції "Самопоміч" розповів, про що йшлося на зустрічі з президентом.

Олег Березюк. Фото:www.news-cloud.net

Лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк назвав заяву прес-секретаря Президента Святослава Цеголка про те, що мер Львова Андрій Садовий може очолити уряд "обманом" і "дрібною маніпуляцією" Адміністрації Президента. Про це він заявив в інтерв'ю Цензор.НЕТ, передають Патріоти України.

"Коли я побачив цю заяву, мені стало за нього соромно. Така дрібна маніпуляція, яка не гідна Адміністрації Президента. Це був обман. Як людина могла знати, що станеться, коли ми тільки зайшли в будівлю? Він спалив свій кредит довіри. Це означає, що перед цим якийсь деспот вирішив провести таку махінацію", - заявив Березюк.

Разом з тим, ім'я Наталії Яресько на зустрічі з Президентом, дійсно, звучало, зазначив лідер фракції "Самопоміч".

"Близько 30 хвилин ми говорили про технократичний уряд на чолі з Яресько - які тут вимоги і завдання. Потім пролунало друге речення від Президента: "Створюйте нову коаліцію, я підтримаю будь-якого вашого кандидата. Андрій, це можеш бути ти, Гройсман або хтось інший.

Я буду працювати з ким завгодно, якщо це пропозиція більшості". Прекрасно. Тільки немає тієї демократичної коаліції, яку зараз всі виставляють на перший план. Є інша - більшість олігархічних інтересів.

Ми нагадали Президенту про те, як треба було призначати генпрокурора, проголосували без нас. Так само, як в ті безглузді і деспотичні поправки до Конституції. А яким був бюджетний процес? Його читали ті, хто повинен був за нього голосувати. Вибачте, я його не мав можливості вивчити.

Більш того, я тоді запитав прем'єра про 25000000 на пісенний фестиваль, який мало проводити Державне управління справами - нове "міністерство культури" - він про них також не знав.

Я подумав, так хто ж писав цей проект? Коли я працював заступником міського голови Львова, то знав кожен рядок бюджету, як і мер. Це так повинно бути", - заявив Березюк.

Нагадаємо, раніше прес-секретар Президента Святослав Цеголко повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, що Адміністрація Президента допускає, що прем'єр-міністром може бути призначена діючий міністр фінансів Наталія Яресько або мер Львова Андрій Садовий.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...