ОБСЄ звинуватив ЗСУ у обстрілі безпілотника моніторингової місії

Цей сталося ще в травні – саме тоді в небі України літало безліч неопізнаних безпілотників.

Безпілотник місії ОБСЄ. Фото: TwitterПредставники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі на офіційній сторінці місії в Twitter заявляють, що військовослужбовці ЗСУ обстріляли їх безпілотник, пишуть Патріоти України.

Відзначається, що обстріл стався в районі Станиці Луганській. Також спостерігачі опублікували відповідний знімок. За даними ОБСЄ, це сталося ще 17 травня.

Як повідомила прес-секретар СММ ОБСЄ в Україні Ірина Гудима, в цей раз бійці ВСУ не потрапили в безпілотник. Вона відзначили, що це не перший випадок, коли ВСУ відкривали вогонь по їх безпілотнику.

Також в Twitter місії опубліковані фото, як бойовики "ДНР" також стріляли по безпілотнику.


У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...