Обвал промисловості Росії відновився

В Росстаті чомусь переконані, що обвал виявився несподіваним.

Обвал промисловості Росії відновився. Фото: dt.ua.

Промислове виробництво в Росії в липні 2016 року скоротилося на 0,3% в порівнянні з тим же періодом минулого року. Про це йдеться в матеріалах Росстату, опублікованих 15 серпня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

Зниження показника відбулося вперше з березня поточного року. При цьому спад виявився несподіваним, вказує «Інтерфакс» - опитані агентством аналітики очікували зростання промвиробництва в липні на 0,9%.

У червні промислове зростання в РФ склало 1,7% і виявилося максимальним з початку року і майже в два рази вище прогнозу (0,9%). У травні промвиробництво виросла на 0,7%, в квітні - на 0,5%, в лютому - на 1%, а в березні і січні падало - на 0,5% і на 2,7% відповідно.

В цілому за першу половину 2016 року промвиробництво в країні збільшилася на 0,3% в річному вираженні. За підсумками року, як прогнозують в Мінекономрозвитку РФ, зростання російської промисловості виявиться нульовим, але в середині червня глава відомства Олексій Улюкаєв допускав, що промвиробництво в країні може збільшитися на 0,4-0,5%.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...