Очікуване: Путін намагатиметься "викупити" у Макрона Україну

29 травня російський президент на запрошення новообраного президента Франції відвідає з візитом Париж.

Путін і Макрон зустрінуться в Парижі 29 травня. Ілюстрація:https://ua.112.ua/Президент РФ Володимир Путін обговорить з президентом Франції Еммануелем Макроном ситуацію в Україні під час візиту в Париж 29 травня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Адміністрації президента Росії, передають Патріоти України.

Згідно з ним, 29 травня Путін на запрошення Макрона відвідає з візитом Париж.

"Відбудеться також обмін думками з актуальних міжнародних і регіональних питань, перш за все з координації зусиль у боротьбі з тероризмом і врегулювання криз в Сирії і на Україні", - сказано в повідомленні.

В українському МЗС тим часом повідомили, що зустріч президента України Петра Порошенка, президента Франції Еммануеля Макрона і канцлера Німеччини Ангели Меркель заплановано провести найближчим часом.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...