Офшори Путіна і віолончеліст: Мережу підірвало відео, що викриває главу РФ

Планетою рухається Панама гейт - скандал набирає обертів.

Володимир Путін. Фото: ЖЖ.

Соціальні мережі продовжують продукувати все нові жарти у відповідь на сенсаційне викриття про те, що номінальним власником багатомільярдної офшорної бізнес-імперії президента Росії Володимира Путіна є його друг, віолончеліст Сергій Ролдугін, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зокрема, користувач Twitter під ніком ivandavydov оприлюднив жартівливий вірш.

"И он, рожденный править нами, смотрел без смысла и без цели, как некий гражданин в панаме играет на виолончели", - написав користувач.

Крім цього, видання "Настоящее время" оприлюднило відео, на якому грає на віолончелі Ролдугін, а паралельно в кадрі Путін розповідає на різних офіційних заходах про необхідність боротися з офшорами.

Нагадаємо, Патріоти України писали про так звані "панамські документі" - оприлюднений 3 квітня архів конфіденційної інформації про іменитих власників великих офшорів, де є інформація і про $2 млрд президента РФ Володимира Путіна.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...