Огризко розповів, до яких пір Олланд буде "дружити" з Путіним

Французький президент шукає різні шляхи боротьби з тероризмом

Володимир Огризко. Фото:gordonua.com

Президент Франції Франсуа Олланд використовує будь-які методи, які дадуть швидкий результат у боротьбі проти тероризму. Заради цього він готовий навіть на "дружбу" з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Про це в прямому ефірі "Шустер Live" у п'ятницю, 20 листопада, сказав екс-міністр закордонних справ України Володимир Огризко, передають Патріоти України.

За його словами, все повернеться на свої місця, коли загрозу ІДІЛ локалізують. "Емоційно Західна Європа зараз нагадує вулкан. Всі стривожені, стурбовані, в шоковому стані.

Тому те, що зараз пропонує президент Франції Франсуа Олланд, це на мою думку емоційна реакція на те, що сталося ... Він вживає заходів, які дадуть швидкий результат в боротьбі з ІДІЛ. У такій ситуації він протягне руку", - зазначив Огризко.

Він додав, що в Європі як і раніше чекають від України боротьби з корупцією та реформ.

"Українці є дешевим інструментом США": Харківського блогера затримали за підтримку Росії (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:29

У Харкові викрили і затримали 24-річного проросійського агітатора. Безробітний чоловік створив анонімний YouTube-канал, підписниками якого були у більшості боти, та вихваляв там тоталітарний режим Радянського союзу, популяризував комуністичну символіку...

Сподівалися "проскочити в дамки": На гарячій ділянці фронту росіяни раптово кинулу на прорив бронетехніку, в ЗСУ показали, що було далі (відео)

четвер, 9 травень 2024, 18:40

Командування окупантів вирішило, що настав вдалий момент тупцюванню малих піхотних груп у м'ясних штурмах поступитись лихій бронетанковій атаці. Українці погодились, що момент ворог обрав дійсно дуже вдало. Українські захисники знищили ворожу важку тех...