​Окупанти тремтять від страху: Партизани підірвали базу бойовиків в Єнакієвому і пообіцяли нагрянути в гості в Донецьк

Українські патріоти продовжують боротьбу з окупантом.

Скріншот

Представники «Фронту звільнення Донбасу» встановили вибухівку біля бази бойовиків в Єнакієвому, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інформатор.

За повідомленням, бойовики останні кілька місяців використовували єнакіївську загальноосвітню школу соціальної реабілітації в якості своєї бази. Там вони не тільки зосередили казарми особового складу, а й 20 одиниць військової техніки.

Українські партизани з «Фронту звільнення Донбасу» встановили вибухівку недалеко від бази. Під час повернення бойовиків прогримів вибух. Терористи зазнали втрат особового складу. Кількість постраждалих уточнюється.

Партизани також передали оригінальний привіт для російських «відпускників» на Донбасі. «Передаємо привіт туристам з Тули, які тільки вчора приїхали й оселилися прямо в центрі Донецька. Скоро зайдемо в гості. Чекайте», - пообіцяли вони.

Не треба зупинятись: США ініціювали новий пакет допомоги Україні у $50 млрд, - Bloomberg

субота, 4 травень 2024, 8:05

Сполучені Штати Америки ведуть переговори з країнами G7 про те, щоб надати Україні допомогу в розмірі 50 мільярдів доларів, Bloomberg. Значна частина грошей буде виділена за рахунок надприбутків від заморожених російських активів, більшість яких переб...

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...