​Олланд дуже засмучений погіршенням відносин між Росією і Туреччиною

Політична верхівка Франції готова йти на значну реабілітацію режиму Путіна, щоб помститися за залитий кров'ю Париж. Інцидент зі збитим Туреччиною російський СУ-24 сплутав всі карти французам.

Президент Франції заявив, що світові держави повинні працювати разом, щоб запобігти подальшому погіршенню відносин між Росією і Туреччиною, зазначають Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

«Ми всі мусимо працювати, щоб переконатися, що наступила деескалація ситуації», - зазначив Франсуа Олланд в Парижі на спільній прес-конференції з канцлером Німеччини Ангелою Меркель напередодні свого візиту до Москви.

Француз заявив, що в Москві зустрінеться з президентом Росії Володимиром Путіним. «І скажу йому, що це проти ІДІЛ ми всі мусимо діяти, ми мусимо застосувати всі засоби для того, щоб знищити цю групу, координувати наші зусилля», - заявив французький лідер.

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...

Новий поворот: Сили НАТО вигнали танкери Путіна зі стоянки у Середземному морі

вівторок, 7 травень 2024, 10:48

Танкери, які транспортують російську нафту, залишили Лаконську затоку - ключову стоянку в Середземному морі, де сировина перевалювалася з судна на судно для подальшого транспортування до Азії. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. Так, з п...