"Он сам захотел": Путін назвав причини звільнення Іванова

Місце Іванова займе Антон Вайно, який з 2012 року обіймав посаду заступника керівника адміністрації президента. Його кандидатуру запропонував сам Сергій Іванов.

Антон Вайно. Фото: zampolit.com.

Путін заявив, що задоволений роботою Іванова і звільнив главу адміністрації за його ж власним бажанням, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

"Ми з вами багато років працюємо разом і працюємо успішно. Я задоволений тим, як ви виконуєте завдання на доручених ділянках. Пам'ятаю добре про нашу домовленості про те, що ви просили не використовувати вас на цій ділянці роботи на посаді керівника адміністрації президента більш ніж чотири роки, тому з розумінням ставлюся до вашого бажання перейти на іншу ділянку роботи", - сказав Путін.

Місце Іванова займе Антон Вайно, який з 2012 року обіймав посаду заступника керівника адміністрації президента, повідомляє прес-служба глави держави. Його кандидатуру рекомендував сам Сергій Іванов.

"Вважаю основним завданням адміністрації забезпечення вашої діяльності як глави держави. Це стосується законопроектної роботи, контролю за виконанням ваших указів і розпоряджень, в тому числі травневих указів", - сказав президенту Росії Вайно.

Антону Вайно 43 роки. Він закінчив Московський державний інститут міжнародних відносин МЗС Росії. З 1996 по 2001 рік працював в посольстві Росії в Японії, потім - у Другому департаменті Азії МЗС Росії.

ГУР проти російського "Тора": У мережі показали, як HIMARS спалив пускову ворожого ЗРК (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:21

На Запорізькому напрямку бійці підрозділу активних дій Головного управління розвідки МОУ спільно із операторами HIMARS виявили та знищили пускову установку зенітного ракетного комплексу "Тор", передають Патріоти України. Деталі: Розвідники зазначають, ...

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...