"Он стал камнем на шее": Сотник пояснив, чому правління Путіна підходить до кінця

Скарбниця РФ пустіє, а разом з тим зникає терпіння у народу.

Володимир Путін. Фото: ЖЖПрезидентство Володимира Путіна в Російській Федерації добігає кінця. Таку думку в статті для видання NewsAder висловив російський журналіст Саша Сотник, повідомляють Патріоти України.

"До початку 2017 року, за всіма економічними розкладами, гроші в країні закінчаться. Казна спорожніє і патріотичні галюцинації вивітряться, поступившись місцем сліпій люті голодних мас. І чим ближче цей рубіж - тим більше біситься система, приречена на насильницьке руйнування. В ідеалі їй хотілося б зберегти основу своєї конструкції, замінивши одні зношені механізми - іншими, новішими і, по можливості, модернізованими", - вважає він.

"Їй катастрофічно необхідні люди, з якими можна домовитися, щоб в певний момент вбудувати їх в основний кістяк колишньої конструкції, підфарбувавши її і змастивши "шестерні". Тих, з ким домовитися не вдасться, будуть викошувати і "прополювати". Їх дуже хвилює "особистісне поле", і так було завжди на рубежі зміни основних носіїв влади. За всіма ознаками, путінське правління добігає логічного завершення", - додав журналіст.

Сотник нагадав, що санкції Заходу проти Росії тривають вже півтора роки. "Вони добряче потріпали Росію, а "нацлідер" вже півроку не виїжджає на представницькі зустрічі за кордон. Він - ізгой, він - камінь на шиї, і йому залишається лише задовольнятися ось такими "опитуваннями", тішачи власне самолюбство оманливою думкою, що "народ як і раніше в нього закоханий .

Але і це - неправда. Населення бідує і ледь виживає, а гніт чиновників в зв'язці з силовиками на всіх рівнях - посилюється. Це ще можна терпіти, коли тобі є що втрачати, але, схоже, запас терпіння закінчиться разом з останніми грошима в російській скарбниці. І тоді збанкрутілому режиму пригадають все", - підкреслив він.

"Тому питання, наскільки довговічна консервація режиму в формі "лубянської лялечки", має чітку відповідь. Лише до того моменту, поки в казні не дзвякне остання копійка. Після цього влада зміниться ."Зверху "або" знизу"- не має значення. Це відбудеться обов'язково", - резюмував Сотник.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...