"Оnline гастролі клоуна Сашка": У СБУ потролили терориста Захарченка

"Нам дуже цікаві "економічні" знання випускника ПТУ та продавця курячих стегенець" - зіронізувала Олена ГІтлянська.

Терорист Захарченко. Фото:vdv-ua.com

Глава прес-служби СБУ Олена Гітлянська прокоментувала так звану онлайн-конференцію з жителями Одеси, яку напередодні нібито провів ватажок бандформування ДНР Олександр Захарченко. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"Черговий раз розвеселив нас новороський блазень Захарченко, який виступив з сольним номером "Фокуси online з одеситами". ‪#‎СБУ, як і у ситуації з харківською ганьбою промосковського дурника, уважно слідкує за «online гастролями» клоуна Сашка." - написала Гітлянська.

За її словами, СБУ має інформацію про реальну кількість питань до Захарченка та їх зміст.

"Ми володіємо інформацією щодо реальної кількості запитань до фюрера т.зв. «ДНР» та їх змісту. Одесити виявилися ще дотепніші, ніж харків’яни. Більше того, цього разу і ми не втрималися та задали Захарченку кілька питань.

Нам дуже цікаві «економічні» знання випускника ПТУ та продавця курячих стегенець. Наприклад щодо бачення "шляхів покращення" життя в Одеському регіоні. Одразу попереджаємо, що відповідь про заснування ДНР-2 та пропозиції одеситам стояти у чергах за простроченим сміттям російського виробництва не приймаються." - продовжила вона.

"Також чекаємо відвертої відповіді на питання щодо долі українських патріотів, які мешкають в Одесі. Які плани у «команданте» щодо них – розстріли, тортури, "віджим" квартир по апробованій донецькій схемі?

Хочемо почути й про перспективи розвитку бізнесу – не "віджиму", розпилу на металобрухт та вивезення в РФ, а саме розвитку." - додала глава прес-служби СБУ.

Гітлянська також зазначила, що не розраховує на змістовні відповіді.

"Хоча на змістовні відповіді ми не сподіваємося – відомо, що зовнішньоекономічна діяльність клоуна Сашка цікавить набагато менше, ніж спортивна стрільба з мінометів по мирних громадянах", - підсумувала вона.

Напередодні на сайтах бойовиків з'явилися відповіді Захарченка на питання, які йому нібито надіслали жителі Одеси і Одеської області в рамках "прямої лінії".

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...