Онук Гімлера, - Піонтковський про нового представника РФ в Радбезі ООН

Російський політолог підібрав влучну характеристику для Петра Іллічова, який тимчасово представлятиме Росію в Раді безпеки ООН.

Петро Іллічов. Фото: islam.ru

Виконувач обов'язків Постійного представника Російської Федерації в Раді безпеки ООН Петро Іллічов є одіозною фігурою й "онуком Гіммлера". Таку думку "Обозревателю" висловив російський політолог, журналіст, політичний діяч Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

"Це одіозна фігура. Це точна копія Генріха Гіммлера (нацистський військовий злочинець Другої світової війни. - Ред.). Подивіться на фотографію Іллічова - всі називають його онуком Гіммлера", - сказав він.

Піонтковський зазначив: "Дуже підходяща фігура. У нас вже "є онук Молотова-Ріббентропа" (так Андрій Піонтковський називає російського історика, письменника, політолога В'ячеслава Ніконова. - Ред.), який озвучує основні антиукраїнські ідеї. Тепер є "внук Гіммлера" в раді безпеки ООН".

Як писали Патріоти України, 24 лютого стало відомо про те, що виконувачем обов'язків постійного представника Росії при ООН призначений Петро Іллічов.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...