Оприлюднено антирейтинг кнопкодавів липня (інфографіка, відео)

В липні кнопкодавили члени президентської фракції БПП Ярослав Дубневич, Михайло Довбенко, Іван Мельничук та Ірина Фриз по одному разу.

Кнопкодави. Фото: Мост.Громадський рух "Чесно" опублікував список депутатів Верховної Ради, які більше за інших "досягли успіху" на терені кнопкодавства. Інфографіка була опублікована на сайті chesno.org, передають Патріоти України.

За даними активістів, у липні 4 нардепа кнопкодавили 5 разів під час голосувань Верховної Ради у липні.

Всі депутати, які голосували не за себе, є членами президентської фракції БПП.

Ярослав Дубневич кнопкодавив двічі, а Михайло Довбенко, Іван Мельничук та Ірина Фриз по одному разу.

Активісти нагадують, що стаття 84 Конституції України зобов'язує народних депутатів голосувати особисто. Однак чинне законодавство не передбачає жодних санкцій за порушення цієї норми.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...