Організатори "Євробачення" продали близько двох тисяч квитків на неіснуючі місця

Близько 2% місць виявилися непридатними для глядачів через адаптацію конструкції глядацького залу.

Продано 2 тисячі квитків на місця з обмеженим оглядом. Фото: gs.fm.

Організатори конкурсу "Євробачення-2017" продали близько двох тисяч квитків на неіснуючі або непридатні для перегляду місця і готові обміняти їх або повернути гроші. Про це повідомив керівник сервісу з продажу квитків Concert.ua Дмитро Феліксов в ефірі радіостанції "Голос столиці", передають Патріоти України.

Накладка сталася через те, що реалізація квитків розпочалася до установки сцени. Під час будівництва змінилася схема розсадження глядачів в залі і виявилося, що деякі місця не можна розташувати згідно з попереднім проектом.

"Після того, як був обраний підрядник, і були розставлені по залу камери, було виявлено, що деякі місця не можуть бути там, де заплановані. Тому місця на деякі куплені квитки або непроглядні, або з обмеженим оглядом, або їх взагалі немає", - пояснив Феліксов.

Організатори обіцяють замінити неіснуючі місця або повернути гроші. Всі глядачі, чиї місця потребують заміни, отримають на електронну адресу, вказану при покупці квитка, лист від Сoncert.ua, в якому їм запропонують заміну. В середньому замінити доведеться близько 2% квитків від загальної кількості місць.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...