Бійці ООС готуються взяти під контроль новий населений пункт на Донбасі (відео)

Українські захисники постійно спостерігають за поведінкою терористів, щоб бути готовими до будь-якого розвитку подій.

На околицях села Петрівського. Фото: соцмережі.

Терористи "ДНР" готуються відступити з селища Петрівське, яке знаходиться в Волноваському районі Донецької області. При цьому окупанти активно облаштовують нові позиції і продовжують обстрілювати позиції ЗСУ, передають Патріоти України.

"Вони готуються покинути Петрівське, тому дуже сильно зараз обладнують позиції 2-го ешелону, на висоті, вже за Петрівським. Посилення прийшло у них, додатковий особовий склад присутній", - розповів військовослужбовець "Юджин".

Зазначається, що українські захисники постійно спостерігають за поведінкою терористів, щоб бути готовими до будь-якого розвитку подій.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...