Оскара, Оскара! Вбивця брата Кім Чен Ина заявила, що отруїла людину в рамках телевізійного розіграшу

Малайзійська поліція знайшла докази навмисного вбивства і вивела злочинницю на чисту воду.

Кім Чен Нем і його вбивця. Фото: Телеграф.

Підозрювана у вбивстві Кім Чен Нема - зведеного брата північнокорейського лідера Кім Чен Ина, точно знала, що застосовувала отруйну речовинау. Про це під час прес-конференції заявив глава малайзійської поліції Халід Абу Бакар, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За його словами, жінку видає те, що на записах з камер відеоспостереження видно, як саме нападниця тримала свої руки, і що вона попрямувала в туалет, щоб їх помити.

"Так що вона знала дуже добре, що це отрута, і треба вимити руки", - сказав Абу Бакар.

Нагадаємо, раніше затримані поліцією громадянки Індонезії і В'єтнаму, які брали участь в нападі, заявили, що думали, що беруть участь в зйомці телевізійного розіграшу.

Глава малайзійської поліції підкреслив, що дії жінок були сплановані і там явно "не кіно знімали".

Нагадаємо, 4 лютого південнокорейське агентство Yonhap повідомило, що в Малайзії убитий єдинокровний брат лідера КНДР Кім Чен Ина. Його нібито атакували дві жінки з отруєними голками. Підозрювані втекли з місця злочину.

Поліція Малайзії передала слова очевидців, які бачили, як якасьжінка покрила голову Кім Чен Нама тканиною, просоченою непізнаною рідиною. Жертва звернулася до медиків, але врятувати її не вдалося.

Убитий Кім Чен Нем постійно боявся свого брата і страждав параноєю.

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...