Останню гордість відбирають: США скинули Росію з першого місця за видобувними запасами нафти

За три роки США обігнали Росію, Канаду і Саудівську Аравію, виявивши нові родовища в штатах Техас і Нью-Мексико.

США скинули Росію з першого місця за видобутими запасами нафти. Фото: utmagazine.ru.

США випередили Росію і Саудівську Аравію за обсягом запасів нафти. Запаси нафти - це та частина балансових запасів нафти, яка може бути рентабельно видобута на поверхню, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У США цей обсяг досяг 264 млрд барелів, в Росії він дорівнює 256 млрд баррелів, в Саудівській Аравії - 212 млрд барелів. Дослідницька компанія Rystad Energy зробила такий висновок, проаналізувавши 60 тисяч родовищ за три роки.

Три роки тому США були на четвертому місці після Росії, Канади і Саудівської Аравії. Потім були відкриті нові родовища в штатах Техас і Нью-Мексико.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...