"От сарматов?... Или от кого они там защищали?": Путін показав свої "знання" історії окупованого Криму

​Російський президент не зміг пригадати від кого захищали Крим римські легіони.

Путін зганьбився в Криму. Фото: vesti.ru.

Володимир Путін, виступаючи на форумі в окупованому Криму, намагався блиснути ерудицією в питаннях історії Криму, проте зганьбився, пишуть Патріоти України з посиланням на DarkSide.

"Начиная с Боспорского царства, 5 век до нашей эры – это то, что мы знаем из оставшихся элементов материальной культуры и из того, что осталось в древней литературе. И это все здесь. Я уже не говорю про более поздние периоды – и греческий, и римский период, когда сюда пришли римские легионы и защищали эти границы от… от сарматов? От кого они там защищали?.. от этих племен и так далее" - зам'явся Путін.

Посудина водотоннажністю у 32 т і вартістю $3 млн: В ГУР уточнили, як дрон Magura V5 наздогнав та потопив високошвидкісний "Мангуст" ЧФ ВМС РФ (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 18:15

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів, що російський швидкісний катер проєкту 12150 Мангуст, знищений українськими силами в бухті Вузька на території тимчасово окупованого Криму (селище Чорноморське...

Відпрацювали точно: З’явилися супутникові знімки з місця удару ГУР по швидкісному катеру РФ у Криму

понеділок, 6 травень 2024, 17:49

Журналісти "Схем" опублікували супутникові знімки з місця удару української розвідки по швидкісному російському катеру в тимчасово окупованому Криму в ніч на 6 травня, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що журналісти встановили точну л...