"Отец родной": Путін сильно переживає за долі українців, які поїдуть по безвізу в "Гейропу"

Може, російський президент розхвилювався, бо українці залишать свої робочі місця у "великой и могучей"?

Путін переживає за українців, які поїдуть до Європи. Фото:  kremlin.ru.

Під час прес-конференції, що проходила сьогодні в Москві, Путін заявив про те, що в разі отримання безвіза з ЄС українці опиняться в дуже принизливому положенні, повідомляють Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Президент РФ підкреслив, що в разі скасування візового режиму з Євросоюзом, до країн Європи хлине натовп українців на заробітки.

«Безвізовий режим - це дуже добре, і я його підтримую, оскільки потрібно ліквідувати анархізм холодної війни. Якщо українці отримають таке право, то це стане хорошим кроком в потрібному напрямку. Я знаю, що мова йде тільки про безвіз без надання права на роботу в ЄС. Чи збільшиться потік робочої сили з України в Європу при такому розкладі? Звичайно, він зросте», - заявив Путін.

На його думку, при такому розкладі українці, які зараз працюють в Росії, природно, відправляться в Європу, де заробітки вище.

«Ці три мільйони українців спробують переміститися в ЄС. Це стане величезним навантаженням на ринок праці», - підкреслив російський президент.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...