Параноя прогресує: Путін побачив у Росії "сотні іноземних агентів" і "загрозу терактів"

В РФ особливу увагу слід приділити "нейтралізації вербувальників і емісарів терористів, які намагаються втягнути росіян в число бойовиків", впевнений господар Кремля.

Параноя Путіна посилюється. Ілюстрація:thekievtimes.ua

У 2015-му році спецслужби РФ "викрили понад 320 іноземних агентів", а також "запобігли близько 30 терористичним актам". Про це 19 грудня в Москві заявив президент Росії Володимир Путін, повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

Виступаючи на урочистостях з нагоди Дня працівників органів безпеки, він зазначив, що особливу увагу потрібно приділити "нейтралізації вербувальників і емісарів терористів, які намагаються втягнути росіян в число бойовиків". При цьому Путін заявив, що в першу чергу треба звернути увагу на російську молодь.

Поряд з цим президент РФ відзначив "успіхи контррозвідки", яка нібито виявила "більше 320 кадрових співробітників і агентів спеціальних служб іноземних держав та їх пособників".

Буде тиснути: ЗМІ розповіли, чого очікувати, від переговорів Макрона та СІ Цзіньпіна

понеділок, 6 травень 2024, 12:30

Президент Франції Еммануель Макрон, під час візиту до Парижу китайського лідера Сі Цзіньпіна, тиснутиме на колегу, аби той змусив Російську Федерацію припинити війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. Серед пи...

"Можна констатувати": У ЗСУ пояснили, чому війська РФ замінили "Онікси" на "Іскандери" для обстрілів Одещини

понеділок, 6 травень 2024, 12:22

Для обстрілів Одеси й Одеської області росіяни останнім часом застосовують не "Онікси", а "Іскандери". Однією з причин переходу на ці ракети може бути вища ефективність "Іскандерів". Окрім того, ворог орієнтується на запаси свого озброєння. Таку думку ...