Параноя загострюється: До Меркель Путін приїхав на чотирьох літаках і зі своїм пивом - експерт

​Пропозицію Меркель випити німецького пива Путін відкинув.

Ілюстрація:pivkabak.tumblr.com

Президент Росії Володимир Путін прибув на зустріч "нормандської четвірки" на чотирьох літаках і зі своїм пивом. Про це в ефірі 5 каналу заявив голова правління Інституту світової політики Віктор Шлінчак, посилаючись на свої джерела, зазначають Патріоти України.

За його словами, "Путін стає схожим на Януковича, той, правда, з собою воду возив". "Можливо, це такий прояв параної, що його хочуть отруїти", - зазначив Шлінчак.

Путін запізнився на зустріч з Ангелою Меркель, Франсуа Олландом та Петром Порошенком на 40 хвилин. Спочатку він відмовлявся також вечеряти з представниками "нормандської четвірки", але потім все-таки погодився.

"Пропозицію Меркель випити німецького пива він відкинув, - сказав Шлінчак. - Натомість йому принесли своє. Якої марки, не знаю".

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...