Патріоти України примудрилися намалювати тризуб на штабі терористів у Донецьку

Окрім українського герба на будівлі ОДА в окупованому місті з'явився напис із закликами до двох відомих українських політиків.

Ілюстрація:uapress.info

Вночі в окупованому Донецьку на будівлі облдержадміністрації невідомі намалювали тризуб і написали: "Ляшко і Турчинов прийди". Про це розповів народний депутат Ігор Мосійчук. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

"Пишуть фейсбук-друзі з Донецька: Вчора вночі на будівлі Донецької облдержадміністрації з'явився малюнок тризуба і напис: "Ляшко і Турчинов, прийди", - зазначив радикал.

Таку ж інформацію озвучив в ефірі "Шустер Live" і телеведучий Петро Мага.

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...