Пентагон знову викрив Росію у брехні

Заяви РФ про те, що лідера терористів "ІД" знищено її силами, висміяли речники Пентагону

Як над Росією США знов сміються. Фото: "Фейсбук"

Речники Пентагону наголосили: заяви РФ про те, що начебто її силами було ліквідовано лідера терористів у провінції Алеппо, не відповідають дійсності. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням російський портал Каспаров.Ру.



Під час розмови із представниками ЗМІ, працівник Пентагону сказав, що «російські заяви – не більше ніж жарти». За його словами, збройні сили очолюваної Сполученими штатами коаліції завдали повітряного удару по автомобілю, в якому імовірно пересувався один із лідерів терористичного угрупування Ісламська держава. Саме це, напевно, і стало причиною його смерті.



Нагадаємо, сьогодні речник оборонного відомства Російської Федерації заявив, що внаслідок авіаудару російського Су-34 було вбито Мухаммеда аль-Аднані, одного із найбільш небезпечних лідерів терористів. За свідченнями експертів, він стояв біля витоків так званої Ісламської держави, займався координацією терористичних атак і вербуванням нових членів терористичної організації. Смерть аль-Аднані розглядається як значна, можливо, навіть непоправна втрата для ісламських терористів.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...