Перемовини видались непростими: Порошенко розказав, про що говорив із Путіним за останній місяць

Україна вимагає виконання Мінських угод, от тільки у Кремлі на це не поспішають реагувати.

Петро Порошенко. Фото: gossip.in.ua

Президент України Петро Порошенко протягом останнього місяця двічі говорив по телефону з президентом Росії Володимиром Путіним про звільнення українських заручників Про це Глава Української держави сказав в інтерв'ю болгарському телеканалу BTV, повідомляють Патріоти України.

"Можу сказати, що за останній місяць у нас було два дзвінки, і вони були повністю присвячені звільненню заручників", - заявив він.

Порошенко підкреслив, що зараз десятки українців заарештовані і знаходяться в місцях позбавлення волі в Російській Федерації тільки тому, що у них українські паспорти. Крім того, додав Президент, сотні українців перебувають у підвалах на окупованих територіях в якості заручників.

"Природно, ми вимагаємо дотримання Мінських угод, у тому числі – в частині негайного звільнення заручників", – сказав Порошенко.

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...